Onze Merken

Konges Slojd

Konges Slojd is een uniek Deens merk voor babyproducten. Konges Slojd is zichzelf continu aan het innoveren en verbeteren op het gebied van trendvolle babyproducten, met de beste kwalitatieve eigenschappen.

Ieder product is GOTS gecertificeerd en gemaakt van biologische materialen. Alle producten wordt met oog voor detail ontworpen en doorlopen een streng productieproces voordat ze bij de baby terechtkomen.


SAGA Copenhagen

Een prachtig Scandinavisch merk, waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staat. Een familiebedrijf die er alles aan doet om producten te ontwikkelen die bijdragen aan een duurzame wereld en aan de beste start van jouw kleintje.

Nog niet bekend bij het grote publiek, maar daar zal binnenkort verandering inkomen verwachten wij. Gelukkig mag Baby and the Box als één van de eerste bedrijven in Nederland dit product verwelkomen.


The Gift Label

Een veganistische baby-care lijn kan niet ontbreken in de giftboxen. The Gift Label is een Nederlands lifestyle merk, dat geschenkproducten ontwikkelt met vrolijke, originele en funky verpakkingen.

De vegan babycare collectie bevat geen parabenen, sulfaten, phenoxyethanol en siliconen. De geuren van alle producten zijn hetzelfde, waardoor je alles goed kan combineren. 

 

Fabelab

Bij Baby and the Box zijn we fan van Scandinavische merken, waaronder ook Fabelab, een Deens kinderinterieur, lifestyle & design merk. Een prachtig merk dat continu nieuwe producten ontwikkelt die de zintuigen en de verbeelding van kinderen blijven prikkelen.

Een merk dat continu blijft innoveren om babyproducten esthetisch aantrekkelijk te maken door verantwoordelijk te produceren met biologische materialen.